СОВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ НА ВОДЕНА ТКИВНА И КОСКЕНА РЕГЕНЕРАЦИЈА ВО ПАРОДОНТОЛОГИЈАТА. – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

На 26.8.2021 година, со почеток од 12 часот, во организација на Центарот за кариера на Стоматолошкиот факултет – Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје, проф. д-р Никола Ангелов, професор и раководител на Катедрата за пародонтологија и орална хигиена на Стоматолошкиот факултет во Хјустон, Тексас ќе одржи предавање на тема: СОВРЕМЕНИ КОНЦЕПТИ НА ВОДЕНА ТКИВНА И КОСКЕНА РЕГЕНЕРАЦИЈА ВО ПАРОДОНТОЛОГИЈАТА.

👉Предавањето е бесплатно и ќе се одржи на платформата Zoom.

👉Заинтересираните учесници е потребно да се пријават најдоцна до 24.8.2021 година на следниот линк: https://forms.office.com/r/fp5ucPynJp