Чествување на празникот на македонските просветители Светите Кирил и Методиј – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

По повод празникот на македонските просветители Светите Кирил и Методиј – патрони на нашиот Универзитет, продеканите на Стоматолошкиот факултет – Скопје положија свежо цвеќе на споменикот на просветителите.

Нека е вечен споменот за нив!

Честит 24 Мај!