Активности на центарот за кариера

Актуелни активности

Покана за учество на работилници наменети за стручни стоматолошки сестри – орални хигиенолози

Центарот за кариера на Стоматолошкиот факултет – Скопје ги поканува кандидатите кои имаат дипломирано на студиската програма за стручни стоматолошки сестри – орални хигиенолози на

Повеќе »

Поранешни активности