СООПШТЕНИЕ – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

ПОЧИТУВАНИ СТУДЕНТИ!
ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА СТУДЕНТСКАТА СЛУЖБА НЕМА ДА РАБОТИ ВО ПЕРИОД ОД 26.07.2021 ДО 03.08.2021 ПОРАДИ ГОДИШНИ ОДМОРИ!

УКИМ – СТОМАТОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕ
СТУДЕНТСКА СЛУЖБА