Соопштение за испитот по предметот клиничка ендодонција (нова и стара програма) – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Се известуваат сите студенти кои ќе го полагаат предметот Клиничка ендодонција (нова и стара програма) во дополнителна сесија, дека испитот ќе се одржи на 27.9.2021 (понеделник ) со физичко присуство на клиника во канцеларијата кај Проф. д-р Соња Апостолска со почеток од 9 часот.

Проф. д-р Соња Апостолска