Свечено отворање на Втора летна школа – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

🌟Свечено отворање на Втора летна школа за студенти по стоматологија и млади доктори по дентална

👉Во организација на Стоматолошкиот факултет – Скопје, а под покровителство на Ректоратот на Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје, денес започна Втората летна школа за студенти по стоматологија и млади доктори по дентална.

👉На свеченото отварање на летната школа присуствуваше ректорот на Универзитетот, проф. д-р Никола Јанкуловски, проректорката за настава, проф. д-р Христина Спасевска, проректорката за наука, проф. д-р Валентина Гечевска, проректорот за меѓународна соработка, проф. д-р Ордан Чукалиев, генералниот секретар на Универзитетот, м-р Марија Маневска, професори од Стоматолошкиот факултет и студенти