Покана за присуство на предавањето на д-р Никола Ангелов, визитинг професор – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Проф. д-р Никола Ангелов, во својство на визитинг професор на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје Стоматолошки факултет – Скопје, на 25.9.2020 година, со почеток од 15 часот, преку Cisco Webex, ќе одржи предавање на тема: Blood Pressure Regulation, Oral Microbiome and Oral Hygiene: New Paradigm

Webex meeting number (access code): 120 536 0444

Ве покануваме да присуствувате на предавањето!