КУРС НА ТЕМА: ТРЕТМАН НА ИНФРАКОСКЕНИ ПАРОДОНТАЛНИ ЏЕБОВИ СО БИОМАТЕРИЈАЛИ – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

👉 На 29.6.2021 година, со почеток во 10 часот, ќе се одржи курс на тема ,,ТРЕТМАН НА ИНФРАКОСКЕНИ ПАРОДОНТАЛНИ ЏЕБОВИ СО БИОМАТЕРИЈАЛИ” под раководство на проф. д-р Анета Атанасовска Стојановска

👉 Максималниот број на учесници е 12

👉Заинтересираните учесници е потребно да се пријават најдоцна до 20.6.2021 година на следниот линк: https://forms.office.com/r/FFtkafMjiu