Известување – IKnow – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Се известуваат сите студенти од прв и втор циклус на студии, кои имаат проблем со IKnow системот, задолжително да се обратат на вработените во студентски прашања.

Вработените ќе бидат достапни секој работен ден, во период од 8 до 16 часот на следните телефони и е-мејлови:

  • Антоанета Киш – 070/246-741, e-mail: kis@stomfak.ukim.edu.mk
  • Сузана Василевска – 071/237-816, e-mail: suze@stomfak.ukim.edu.mk