Известување за распоред за компјутерско полагање на колоквиумот по предметот Претклиничка Ендодонција – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Колоквиумот ќе се полага на 11. 06. 2021 год и тоа:

За колегите со реден од 1-15  од 10-10,30 часот

За колегите со реден од 16-30  од  10,30- 11 часот

За колегите со реден од 31-45  од 11-11,30 часот

За колегите со реден од  46-50  од  11,30-12 часот.

Со оглед на состојбата со Ковид 19,  ве молам да се придржувате кон зададените термини и препораките за лична заштита.

17196РесулаАбази   
27272МаријаАврамоска   
37290МартинаАнастасовска   
47236БорјанаБожиновска   
57201ДимчеБошковски   
67311СветланаВелјаноска   
77296БожидарВеселиноски   
87310АндрејВлашки   
97282ЕлмаДациќ   
107267ЈанаДимитровска   
117345СиноличкаДимовска   
127276ИванаЃозева   
137304ДушанЃоргиевски   
147277ВаскаЕфтимова   
157198БојанЗвездаковски   
167309ВјолцаЗеќири   
177191ДиелзаИбраими   
187356КристианИванович   
197085АнетаИлиева   
207208АртаЈашари   
217192ЗлаткоЛазески   
227286ВикторијаЛампевска   
237331АндреаМатеска   
247288АртаМехмети   
257149ДимитриМихајловски   
267278НенадМојсовски   
277235ЕндритМуса   
287209ДеаМухареми   
297204АнѓелаНаумова   
307289ФилипНиколов   
317190ИванаОстојиќ   
327312ЈанаПанчевска   
337217ЉубицаПетровска   
347337СтојанПетровски   
357188АнитаПопова   
367185МајлиндаРамадани   
377281ЛиндитаСаити   
387122ЕрдаСали   
397280МунисаСелим   
407225СараСмаили   
417274МилошСтевковиќ   
427347БојанСтојчевиќ   
437279НенадСтојчевски   
447249АнаСтратрова   
457270НартаСулејмани   
467269АрзуТринго   
477298ЉубицаТрифуноска   
487313ЕдитаФуга   
497238ДаркоЦветановски   
507168СамирШасивари