ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕДМЕТОТ РЕКОНСТРУКТИВНИ ДЕНТАЛНИ ПРОЦЕДУРИ- СЗТ – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Се известуваат сите  студентите кои ќе го полагаат предметот Реконструктивни дентални процедури кај проф. д-р Илијана Муратовска, испитот на 1.9. 2021 наместо со физичко присуство ќе се одржи online .

Студентите кои ќе го полагаат предметот Реконструвни дентални процедури кај Проф. д-р Марина Ефтимоска испитот ќе се одржи online на platformata teams на 7.9. 2021 во 9 : 00ч.

ОД
ОДГОВОРНИОТ НАСТАВНИК

ПРОФ. Д-Р ИЛИЈАНА МУРАТОВСКА

ПРОФ. Д-Р МАРИНА ЕФТИМОСКА