ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕДМЕТОТ ПМП Тотална протеза стара програма – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Испитот за ДДМ втора година по предметот ПМП Тотална протеза стара програма закажан за 18.9.2021, испитот се презакажува за 22.9.2021 во 9 часот