Известување за предметот КЛИНИЧКА ЕНДОДОНЦИЈА (нова и стара програма) – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Колоквиумот по предметот КЛИНИЧКА ЕНДОДОНЦИЈА нова и стара програма ќе се полага компјутерски на 22.06.2021 година по следниот редослед на групи

1 Група   9.30  – 10 часот                                                                                   

БојанаМиленковска7230
МаријаНастеска7246
ФисникЉатифи7207
ЗлаткоЛазески7192
ДиелзаИбраими7191
ХристинаЉокова7177
ЕрмираНовобрдалија7255
СрнаЦветановска7125
ИскраПетровска7210
НаталијаСтефановска7224
ТамараНеделковска7243
ЈасминИдризовиќ7153
ДимчеБошковски7201
РејханЕљези7220

         2 група 10.15 – 10.45 часот

ЉубицаПетровска7217
АнѓелаНаумова7204
ВиолетаКуцирова7179
МиленаНиколоска7247
ДеспинаЛазарова7181
ИлијаАцевски7075
ЕдонРами7265
ВиолетаСинадинова7199
КристијанДамјаноски7167
БлажеПетковски7145
МаријаПопова7193
ВалентинаСотирова7186
МаријаДимова7248
МаријаСпасовска7194

3 група 11 -11.30 часот

СандраЗлатинова7242
СимонаЗлатинова7233
АнтониетаНаумоска6964
ИванаОстојиќ7190
ИрмаАземи7184
ДеспинаВеличковска7127
СараЛичина7202
РесулаАбази7196
   
ЕлиЕфтимова7187
БисераМицеска7221
ЕндритМуса7235
БорисИлиев7214
ДијанаПејовска7178
МаријаПетрова7176

група  11.45 – 12.15 часот

СимихатеЕмини7097
БобанЗафировски6872
МимозаИмери7124
СтефаниЛазовска7142
МихаелаИвановска7007
БесникеСадики7100
ВиљданРустеми6495
ЗејниеАдеми7012
АбдулахХамзиќ7024
ХристинаМалеска7079
ИгорТалевски6991
СонерЉушо7101
ИсраШерифи6900
ЕмиреШерифи7086
МатеаНаумова7096
ПепитаРистова7052