ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ НА ПРЕДМЕТИТЕ КЛИНИЧКА ФИКСНА ПРОТЕТИКА – НОВА ПРОГРАМА ДДМ, КЛИНИЧКА ФИКСНА – СТАРА ПРОГРАМА – ДДМ, АНАТОМИЈА И ФИЗИОЛОГИЈА НА ЏВАКАЛЕН СИСТЕМ – СЗТ – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Поради влошената епидемиолошка состојба во државата, начинот на полагање на предметите ќе биде следен:

Предметот Клиничка фиксна протетика (нова програма), ДДМ, ќе се одржи утре, 24.8.2021 год., со почеток од 8,30 часот во амфитеатар 1, писмено со физичко присуство.

Предметот Клиничка фиксна 1 (стара програма), ДДМ, ќе се одржи само усно, со физичко присуство. Распоредот за полагање ќе биде дополнително доставен.

Предметот Анатомија и физиологија на џвакален систем, СЗТ, ќе се одржи само усно, со физичко присуство. Распоредот за полагање ќе биде дополнително доставен, после 06.9.2021 год.

ОД
ОДГОВОРНИОТ НАСТАВНИК
ПРОФ. Д-Р ВЕСНА КОРУНОСКА – СТЕВКОВСКА