Известување за испитот по предметот Фармакологија – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Се известуваат сите студенти кои ќе го полагаат испитот Фармакологија на 28.9.2021 во додатната сесија, дека истиот ќе се одржи на Институтот за фармакологија