Известување за испитот по максилофацијална хирургија 2 (стара програма) – Стоматолошки факултет – Скопје Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

 *Следните студенти да се јават кај предметните професори за УСНО полагање на ИСПИТОТ ПО МАКСИЛОФАЦИЈАЛНА ХИРУРГИЈА

ИМЕПРЕЗИМЕИндексОЦЕНКА
Проф. Д-р Поповски Владимир 
АјнурРеџепи6491 
МетинНезири6661 
ТониБожиновски6693 
Џан БеркГунеш6720 
   
Проф. Д-р Бенедети Aлберто
ИванаВелевачковска6831 
ХеленаДавитков6903 
ИванаПејчиновска6906 
 
Проф. Д-р Грчев Александар
ТеодораПечевска6916 
ЈасерЈусуф6923 
ЕролАбдула6957 
  
Проф. Д-р Поповиќ Моневска Даница
ДраганМиленковски7014 
РинаЗеќири7077 
   
Проф. Д-р Кирков Антонио
АленСофтиќ7054 
ЕдонаАјдини7083 
 
Проф. Д-р Панчевски Горан
ЌендресаЗулбеари7090 
МартинИлиевски7112 
 
Проф. Д-р Божовиќ Сузана 
МартинаТрајковска7115 
ХристинаВелкова7072