Гостување на деканот на Стоматолошкиот факултет – Скопје, проф. д-р Ќиро Ивановски, во емисијата Шоу “Магазин” на ТВ Сител.

Погледнете го видеото во кое се говoри за работењето и студирањето на Стоматолошкиот факултет – Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје и за општествената одговорност на Факултетот за унапредување на оралното здравје на населението, преку соработката со Црвен крст на град Скопје и Град Скопје.