Гостување на деканот на Стоматолошки факултет – Скопје, проф. д-р Ќиро Ивановски и проф. д-р Анета Атанасовска Стојановска, раководител на Клиниката за болести на устата и пародонтот при ЈЗУ Универзитетски стоматолошки клинички центар ,,Св. Пантелејмон” во Скопје, во емисијата Шоу “Магазин”, по повод Европскиот ден на пародонталното здравје.