Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Актуелности

Оглас за одобрување на државни специјализации на Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј”- Стоматолошки факултет – Скопје

Стоматолошкиот факултет -Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје на ден 7.10.2021 година, во дневните весници Вечер и Koha објави Оглас

Повеќе »