Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
stomfak

Присуство на проф. д-р Силвана Георгиева на доделувањето на стипендии од фондацијата ,,Атанас Близнакоф”

На 28 февруари 2020 година, во Ректоратот на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје се одржа чинот на свечено врачување на договорите за доделување

Повеќе »
Новости
stomfak

Чествување на празникот на македонските просветители Светите Кирил и Методиј

По повод празникот на македонските просветители Светите Кирил и Методиј – патрони на нашиот Универзитет, продеканите на Стоматолошкиот факултет – Скопје положија свежо цвеќе на

Повеќе »
Новости
stomfak

Обраќање на деканот, проф. д-р Ќиро Ивановски, по повод Меѓународната недела на сестринството

Обраќање на деканот, проф. д-р Ќиро Ивановски по повод Меѓународната недела на сестринството, во рамки на кампањата организирана од здружението ЗМСТАС – ЗА НАС.

Повеќе »

Актуелности

Актуелности
Stomatoloski Fakultet

Покана за учество на симпозиумот ,,Инфективни заболувања во стоматологијата – орална манифестација и заштита’’

Почитувани колеги, Со задоволство Ве покануваме да ни се придружите на on-line симпозиумот со меѓународно учество со наслов ,,Инфективни заболувања во стоматологијата – орална манифестација

Повеќе »

Прелиминарна листа на примени кандидати по конкурсот за 2020/2021 година на трет циклус – докторски студии

ДЕНТАЛНА ПАТОЛОГИЈА р.бр. кандидат ментор I циклус/додиплом. II циклус/постдипло. документ за познавање светски јазик ностри. на документите за завршено претходно високо образование забелешка email 1

Повеќе »