Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
stomfak

Поставен ПОС терминал

Почитувани сегашни и идни студенти и специјализанти, Ве известуваме дека на Стоматолошки факултет – Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје

Повеќе »
Новости
stomfak

Создадена е платформа за е-услуги

✅Креиравме платформа за е-услуги. 🔴Од денеска, сите студенти запишани на сите студиски програми на Стоматолошкиот факултет – Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и

Повеќе »

Актуелности

Конкурс за доделување на средства за реализација на научноистражувачки проекти на Стоматолошкиот факултет при Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј” во Скопје

Врз основа на член 7 став 4 од Правилникот за начинот и постапката за финасирање на научноистражувачки проекти на Стоматолошкиот факултет во Скопје при Универзитетот

Повеќе »