Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
stomfak

Учество на Факултетот на првата студентска конференција за нутриција

На 24 октомври 2020 год се одржа првата студентска конференција за нутриција. Конференцијата беше организирана од факултетските студентски собранија на Медицинскиот факултет, Фармацевтскиот факултет, Стоматолошкиот

Повеќе »

Актуелности

Актуелности
Stomatoloski Fakultet

Три бесплатни вебинари на тема: ЗДРАВЈЕТО НА ПАРОДОНТАЛНИТЕ ТКИВА

Согласно склучениот меморандум за соработка помеѓу Стоматолошкиот факултет во Скопје при Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј’’ во Скопје и компанијата ИНТЕРДЕНТАЛ ДООЕЛ, овозможено е учество

Повеќе »

Известување за примени кандидати на втор циклус студии во учебната 2020/2021 година – во втор уписен рок

Ранг листа на примени кандидати Магистерски студии Стручни студии по дентална медицина Стручни студии за забни техничари-протетика Струни студии за забни техничари-ортодонција Запишувањето на примените

Повеќе »
Актуелности
Stomatoloski Fakultet

Е-learning курс за Сајбер Хигиена

Почитувани студенти, Доколку сакате да се запознаете со главните сајбер ризици и безбедносни напади во дигиталниот свет, како и да научите „трикови“ за заштита на

Повеќе »