No Image Available
ТЕРАПИСКИ ЕФЕКТИ НА ОЗОН ГАС ВО ТРЕТМАНОТ И ПРЕВЕНЦИЈАТА НА БИСФОСФОНАТНАТА ОСТЕОНЕКРОЗА НА ВИЛИЦИТЕ
Автор: Мирјана Марковска Арсовска Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: ISBN: Бр. на страни: Преземи