No Image Available
Стрес апсорбер како додаток на дистално поставен имплант – носач на фиксно протетичка конструкција
Автор: Ванковски Владо Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2004 ISBN: Бр. на страни: Преземи