No Image Available
Проценка на реактивната и реверзибилната способност на забната пулпа при Caries profunda complicata
Автор: Оџаклиевска Славјанка Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 1990 ISBN: Бр. на страни: Преземи