No Image Available
Процена на механичката отпорност на безметалните коронки во однос на видот на препарација на забот во корелација со ferrule effect
Автор: Ставрева Наташа Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2015 ISBN: Бр. на страни: Преземи