No Image Available
Присуство на жива во плунка и дентин при едносеансна апликација на повеќе амалгамски полнења
Автор: Ковачевска Ивона Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 1999 ISBN: Бр. на страни: Преземи