No Image Available
Одредување на оптималниот пулс на работа со Er YAG ласер при изведување на апикоектомија (in-vitro студија)
Автор: Спиров Ванчо Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 17 Feb, 2012 ISBN: Бр. на страни: Преземи