No Image Available
Математичка анализа на напонско деформационата состојба на конус коронките и нивната врска со суптотална телескоп протеза
Автор: Спировска Ана Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 2009 ISBN: Бр. на страни: Преземи