No Image Available
Компаративни метрички анализи на длабочината на гингивалниот сулкус и пародонталниот џеб
Автор: Радојкова Вера Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 17 Feb, 2000 ISBN: Бр. на страни: Преземи