No Image Available
Иследување in vitro на дебелината на цементниот слој по цементирањето на артифицијални забни коронки со цинк-фосфатен цемент Cegal и глас-јономер Meron
Автор: Гиговски Никола Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 1998 ISBN: Бр. на страни: Преземи