No Image Available
Електромиографска процена на физиолошкото мирување и интероклузивно растојание кај корисниците на тотални протези
Автор: Гугувчевски Љубен Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 1991 ISBN: Бр. на страни: Преземи