No Image Available
Евалуација на јачината на поврзување помеѓу порцеланот и композитот преку карактеризација на меѓуграничната површина-interface
Автор: Бајрактарова-Ваљакова Емилија Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 2007 ISBN: Бр. на страни: Преземи