No Image Available
Евалуација на физичките и механичките карактеристики на тоталните протези изработени со cad/cam-технологија во однос на конвенционалните тотални протези
Автор: Јанева Надица Категорија: Докторска дисертација Издавач: Стоматолошки факултет - Скопје Дата: 17 May, 2021 ISBN: Бр. на страни: 150 Pages Преземи