No Image Available
Евалуација на прецизноста на цитолошката анализа и компјутерска томографија во однос на опративниот наод кај плеоморфен аденом на паротидна жлезда
Автор: Серафимоски Предраг Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 2013 ISBN: Бр. на страни: Преземи