No Image Available
Влијание на мотивирачко интервју врз одржувањето на оралната хигиена кај пациенти со гингивална и пародонтална болест
Автор: Величковска Катерина Категорија: Mагистерски труд Издавач: Дата: 20 Feb, 2014 ISBN: Бр. на страни: Преземи