No Image Available
Влијанието на плазма богата со тромбоцити на коскената регенерација на хумани дефектни во виличните коски
Автор: Пеева-Петреска Марија Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2007 ISBN: Бр. на страни: Преземи