No Image Available
Влијанието на иригационите солуции на SMEAR LAYER виталните структури и дентинот на ендодотски третирани заби
Автор: Аџисанкова-Муратовска Илијана Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2010 ISBN: Бр. на страни: Преземи