No Image Available
Аспекти на реакции на пулподентинскиот орган при некомплицирани кариозни лезии и процена на нивната реверзибилност
Автор: Стевановиќ Мирослава Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 1991 ISBN: Бр. на страни: Преземи