Дома

Стоматолошки факултет – Скопје

Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј'' во Скопје

Новости

Новости
Stomatoloski Fakultet

Отворен ден на УКИМ – 18 и 19 август 2021

Драги матуранти, наши идни студенти,Универзитетот ,,Св.Кирил и Методиј” во Скопје, на 18 и 19 август организира ,,Отворен ден на УКИМ”. Презентацијата за Стоматолошкиот факултет –

Повеќе »
Новости
Stomatoloski Fakultet

Д-р Филип Конески добитник на престижната награда Prof. Helene Matras

Д-р Филип Конески од Универзитетската клиника за максилофацијална хирургија во Скопје, специјализант на Стоматолошкиот факултет во Скопје во состав на Универзитетот ,,Св. Кирил и Методиј”

Повеќе »

Актуелности

СООПШТЕНИЕ

ПОЧИТУВАНИ СТУДЕНТИ!ВЕ ИЗВЕСТУВАМЕ ДЕКА СТУДЕНТСКАТА СЛУЖБА НЕМА ДА РАБОТИ ВО ПЕРИОД ОД 26.07.2021 ДО 03.08.2021 ПОРАДИ ГОДИШНИ ОДМОРИ! УКИМ – СТОМАТОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ СКОПЈЕСТУДЕНТСКА СЛУЖБА

Повеќе »