Известување за испит по предметот Пародонтологија
By in
310

Испитот Пародонтологија за ССС, кај проф д-р Анета Атанасовска ќе се одржи на 09.02.2021 година во 8 30 часот, on line, на програмата Microsoft Teams

Сите студенти за време на испитот да имаат со себе индекс за лична идентификација

Проф.д-р Анета Атанасовска

54321
(0 votes. Average 0 of 5)