No Image Available
Осеоинтеграција на ендоосеалните дентални импланти кај пациенти со дијагностициран diabetes melitus
Автор: Филиповски Владимир Категорија: Докторска дисертација Издавач: Дата: 20 Feb, 2013 ISBN: Бр. на страни: Преземи