Известување за прием во студентски домови
By in
Известување за прием во студентски домови

Се известуваат студентите кои сакаат да аплицираат по Конкурсот за прием на студенти запишани на додипломски студии во државните и приватните студентски домови во Република Северна Македонија за студиската 2022/2023…