Известување за заверка на летен семестар и пријавување на испити
By in
Известување за заверка на летен семестар и пријавување на испити

Се известуваат студентите дека заверката на летниот семестар започнува од 23.5.2022 до 31.5.2022 година. Во истиот период ќе биде отворено и електронското пријавување на испити за летната испитна сесија. Ве…