Известување за годишна конференција за III циклус студии
By in
Известување за годишна конференција за III циклус студии

Почитувани, Ве известуваме дека на 9.5.2022 година и 10.5.2022 година, во училница 2 на Стоматолошкиот факултет – Скопје, ќе се одржи годишна конференција за студентите од втори, четврти и шести…