Комеморативна седница на Наставно-научен совет
By in
Комеморативна седница на Наставно-научен совет

Ве известувамe дека на 31.1.2022 година со почеток од 12 часот во амфитеатар 2 – максилофацијална хирургија ќе се одржи комеморативна седница на Наставно-научниот совет на Стоматолошкиот факултет – Скопје…