Распоред за летен семестар во учебната 2020/21
By in , , , ,
734

Доктори по дентална медицина (6-годишни)

Распоред за теоретска настава

Распоред за практична настава

  • 1-ва-година-вежби
  • 2-ра-година-вежби
  • 3-та-година-вежби
  • 4-та година-вежби
  • 5-та година-вежби

Стручни забни техничари

Распоред за теоретска настава

Распоред за практична настава

  • 1-ва-година
  • 2-ра-година
  • 3-та-година

Стручни стоматолошки сестри – орални хигиенолози

54321
(0 votes. Average 0 of 5)