Ве известувамe дека на 31.1.2022 година со почеток од 12 часот во амфитеатар 2 – максилофацијална хирургија ќе се одржи комеморативна седница на Наставно-научниот совет на Стоматолошкиот факултет – Скопје по повод ненадејната смрт на нашиот колега, проф. д-р Алберто Бенедети.

Ве молиме за почитување на важечките протоколи за спречување на внесување и ширење на CoVid-19.

Декан

Проф. д-р Ќиро Ивановски