Сесии, Пријави и Резултати
ОТВОРЕНА Е СЕСИЈА ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ
Јануарска СЕСИЈА - ПРИЈАВИ ИСПИТ од 01-12-2017 до 31-12-2017
Одбери друга сесија Пријавување Акт
Почеток Крај
   Јануарска 2018 01-12-2017 31-12-2017
Јануарска 2018
Пријавени 19
Резултати - Оцени


Резултатите ќе бидат видливи откако катедрата ќе ги внесе и
ќе кликне "видливи" на web страната.

Оцените можете да ги видите и преку вашиот профил. Најави се

Ако не ги гледате резултатите од вашиот
предмет обратете се до катедрата.