Најави се/Login
Почеток
Огласник
Студенти
Професори
Предмети
Професор-Предмет
Групи
Предавања
Евалуација - извештаи
Студентски парламент
Сесии,Пријави,Резултати
Евид. на присутност
Гаранција за анонимност
Техничка поддршка
24.07.2017
Среќен
роденден
Андријана Стојановска
фатмире Рушити
СТУДЕНТСКА СОБА

Отворена е ЕВАЛУАЦИЈАТА
Евалуацијата е отворена од 01.06.2017 до 10.09.2017
Најави се и евалуирај
 
Отворена е Септемвриска 2017 сесија за пријавување
Пријави: 390
ПРИЈАВИ ИСПИТ од 01-07-2017 до 11-08-2017
 
ФАКУЛТЕТСКА ОГЛАСНА ТАБЛА
Последни 20 огл. од сите категории
Стави твој оглас/Login
Студентски огласник - последни 10 огласи (повеќе)
01.02.2016 - Барам
ПАРИЧНИК !!
14.12.2013 - Барам
Нов електронски систем на Стоматолошки факултет
14.12.2013 - Друго
Огласник